Percheziţii de amploare la chioşcurile din grădina Publică "Ştefan cel Mare" şi din Scuarul Catedralei

Embed:

Percheziţii de amploare la chioşcurile din grădina Publică "Ştefan cel Mare" şi din Scuarul Catedralei, după ce Procuratura Municipiului Chişinău a iniţiat un dosar penal pentru evaziune fiscală şi practicare ilegală a activităţii de întreprinzător. Oamenii legii au depistat numeroase nereguli şi au sistat activitatea mai multor gherete. 

Comercianţii care au fost percheziţionaţi au refuzat să discute cu presa, unii trecători însă, ne-au spus că şi-ar dori ca în oraş să fie mai puţine gherete.

"Trebuie la fiecare pas de controlat şi de cerut ceea ce spune legea. Ar trebui oleacă de făcut nu că ordine, dar să fie făcut cu gust".

Percheziţiile sunt desfăşurate după ce, recent, premierul Pavel Filip a cerut ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, să elaboreze un plan de acțiuni privind protejarea parcului. Totodată, premierul a cerut Centrului de Sănătate Publică, ANSA, Inspectoratului General al Poliției, dar și fiscului să verifice legalitatea autorizațiilor de funcționare a gheretelor din parcuri.

Lasă un comentariu