Pe urmele infractorilor

Embed:

Jafuri stradale petrecute în Capitală. Trei persoane au fost deposedate de bunurile lor, după ce au fost prădate de nişte indivizi necunoscuţi. În unul din cazuri o femeie, în vârstă de 63 de ani, a rămas fără geanta sa. Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 20:00, pe strada Albişoara din sectorul Râşcani.

Aceasta se deplasa în drum spre casă, când pe neaşteptate, cineva s-a apropiat din mers şi i-a smuls poşeta. Victima a sunat imediat la 902, cerând ajutorul poliţiei. Potrivit ei, paguba materială provocată ar constitui 1.400 de lei.

În mâinile unui jefuitor s-a pricopsit şi o tânără în vârstă de 20 de ani. În timp ce aceasta se afla pe Bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei, un tânăr i-a furat geanta din mână şi a dispărut într-o direcţie necunoscută. Rămasă fără lucrurile sale, tânăra a sunat la poliţie. Din spusele ei, în poşetă erau 70 de lei, acte, carduri bancare, dar şi piese vestimentare.

Totodată, ieri în jurul orei 02:00, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a rămas şi el fără acte şi portmoneul cu bani, după ce a fost jefuit de un individ aflat în stare de ebrietate. Incidentul s-a petrecut pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al Capitalei. De această dată, oamenii legii au reuşit să pună mâna pe suspect. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 22 de ani.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii au deschis câte un proces penal şi sunt în căutarea celorlalţi doi jefuitori. Dacă vor fi găsiţi, indivizii s-ar putea alege cu o amendă în mărime de până la 42.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la cinci ani de închisoare.

Lasă un comentariu