Pătuţ magic de la Ford

Embed:

Există foarte mulți copii mici care au tendința să adoarmă în momentul în care sunt plimbați cu mașina. Combinația dintre sunetul constant al motorului, vibrațiile discrete și luminile de pe stradă se pare că reprezintă un mijloc eficient pentru calmarea copiilor agitați și instaurarea stării de somnolență.

Pentru că este absurd să vă plimbați copilul în fiecare seară cu mașina, Ford vine cu o soluție mult mai practică: pătuțul smart care recreează aceeași experiență în confortul căminului.

Pătuțul smart pentru bebeluși este de dimensiunea unei chiuvete un pic mai mari și include difuzoare ce emit constant un zgomot înfundat de motor.

O serie de motorașe recrează mișcările unei mașini, iar câteva LED-uri simulează strălucirea luminilor de pe stradă. Pentru ca întreaga experiență să fie dusă la un cu totul alt nivel, printr-o aplicație de mobil, este posibil să înregistrați toate atributele călătoriei spre casă cu mașina personală.

Ulterior, informațiile acumulate pot fi transpuse către pătuțul high-tech cu scopul reproducerii cu precizie a aceleiași călătorii pentru bebeluș. Momentan, gadgetul nu este produs în serie, dar în funcție de interesul publicului, nu este exclus ca acest lucru să se întâmple. 

Lasă un comentariu