Papuci sport personalizaţi

Embed:

Încălţămintea imprimată tridimensional face parte din planul de reacţie rapidă a companiilor la transformările din industria fashion! După ce Nike, Under Armour şi New Balance au “printat” prototipuri de ghete şi tălpi pentru atleţi, Adidas vine cu o tehnologie la scară largă!

Gigantul producător de echipamente sportive  a lansat o nouă pereche de papuci sport, fabricați cu imprimanta 3D, în baza unei tehnologii, inventată de un start-up din Silicon Valley.

Aceasta permite clienţilor să îşi personalizeze încălţările comandate online, astfel pantofii sport vor fi în ediţie limitată, iar tălpile realizate în așa fel, încât să se potrivească greutăţii şi mersului unei persoane. Modelul nou se va numi “Futurecraft 4D”.

În acest an compania producătoare mizează să comercializeze 5 mii de modele, iar anul viitor – de 20 de ori mai mult! Preţul pentru această minune tehnologică nu a fost anunţat deocamdată, dar e clar că va fi unul premium.

La finele anului trecut, Adidas a vândut câteva sute de perechi de încălţări de alergare, ale căror tălpi au fost realizate de imprimante 3D obişnuite. S-au dovedit a fi însă prea rigide pentru a merita investiția de 300 de dolari.  

Lasă un comentariu