Oamenii legii au identificat şi încătuşat asasinul tinerei din Cricova, care a fost găsită fără suflare într-o geantă pe malul lacului din Grătieşti

Embed:

Oamenii legii au identificat şi încătuşat asasinul tinerei din Cricova, care a fost găsită fără suflare într-o geantă pe malul lacului din Grătieşti. Este vorba de un bărbat, de 32 de ani, locuitor al oraşului Cricova, care a fost reţinut pentru 72 de ore. Şeful Oficiului Râşcani al Procuraturii municipiului Chişinău, Corneliu Bratunov a refuzat să ofere alte detalii despre această crimă înfiorătoare.

Dar Bratunov a precizat că presupusul criminal va fi adus mâine în instanţă, unde procurorii vor cere mandat de arestare pe numele său. Individul este cercetat penal pentru omor intenţionat.

Iar dacă vinovăţia sa va fi demonstrată, acesta riscă până la 20 de ani de puşcărie sau chiar detenţie pe viaţă. Victima a dispărut acum opt zile de acasă, după ce a plecat la distracţie împreună cu amicii. Cadavrul ei ticsit într-o geantă a fost găsit, ieri dimineaţă, de către un grup de muncitori, care lucra în apropiere de lacul din satul Grătieşti, municipiul Chişinău.

Lasă un comentariu