O tonetă din Capitală, ţinta hoţilor

Embed:

O gheretă din centrul Capitalei a fost ținta unor hoți. Noaptea trecută, indivizii au spart geamul și au pătruns în tonetă, intenționând să fure țigări, alcool și alte bunuri. Planul acestora însă a fost zădărnicit chiar de administratorul care a venit să verifice dacă totul este în regulă. Oamenii legii investighează cazul.

Oaspeții nepoftiți au pătruns în gheretă, spărgându-i geamul. Odată intrați şi convinşi că nu-i vede nimeni, indivizii s-au apucat de treabă. Luau tot ce le cădea sub mână, de la alcool și țigări, până la apă. Norocul hoţilor s-a transformat însă în ghinion, în clipa când au fost descoperiți chiar de acela pe care-l jefuiau.

Când şi-au dat seama că au fost observaţi în plină acţiune, hoții au aruncat tot ce aveau în mâini și au luat-o la fugă.

Proprietarul tonetei nu i-a lăsat pe indivizi să scape de pedeapsa legii şi a anunțat imediat ofițerii de poliție despre cele întâmplate.

În urma apelului la serviciului specializat 902, un echipaj mobil de reacționare operativă s-a deplasat la ghereta jefuită, situată la intersecția străzilor Haşdeu şi Academiei, în sectorul Centru al Capitalei.

În timp ce discutau cu administratorul, polițiştii au observat un tânăr a cărui semnalmente coincideau cu descrierea unuia dintre ce-i implicați în furt. Suspectul a fost reținut și luat l-a întrebări.

Potrivit oamenilor legii, tânărul de 24 de ani a fost  judecat anterior pentru acțiuni similare.
La fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului Centru.

Nu a durat mult şi în vizorul oamenilor legii a ajuns încă un suspect. Individul a încercat să fugă, dar a fost reținut la timp.

Speriat că a ajuns în mâinile poliţiştilor, presupusul infractor a răspuns la toate întrebările reporterului emisiunii "Unitatea de Gardă", dar a negat că ar fi implicat în comiterea furtului.

Într-un final, cei doi au ajuns la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea cazului. Administratorul tonetei urma să depună o plângere, în urmă căreia va putea fi stabilită valoarea pagubei.

Potrivit anchetatorilor, în urma documentării cazului s-a demonstrat că cei doi tineri nu sunt implicați în spargerea gheretei.

Circumstanțele infracţiunii sunt cercetate în continuare de către ofițerii de investigaţie din Sectorul Centru al Capitalei.

Lasă un comentariu