O prezentatoare TV face NUNTĂ PE PLAJĂ! Despre cine este vorba (FOTO)

Relația dintre Inesa Voscoboinic și logodnicul său, Dmitrii pare să devină din ce în ce mai serioasă.

Apărută acum doi ani, povestea de dragoste a avansat foarte mult în ultima perioadă. 

Prezentatoarea Emisiunii „Unitatea de Gardă” de la Canal 3, se pregătește de nuntă. 

În interviul EXCLUSIV acordat pentru ZUMI.MD, prezentatoarea TV ne-a destăinuit câteva taine despre nuntă.

Se așteaptă ca fericitul evenimentul să aibă loc chiar toamna aceasta, în Grecia.

”Ne vom căsători pe plajă”, a dezvăluit Inesa, care a menționat și că-n spatele tuturor pregătirilor sunt chiar ei.

"Din totdeauna mi-am dorit un eveniment restrâns, așa că vom avea alături pe cei mai apropiați. Va fi o petrecere de 60 de persoane, fără tradiții, chiar și fără cununie. Părinții noștri ne-au dat libera alegere la tot ce considerăm de cuviință.”

Toată lumea va fi cazată într-un hotel de pe plajă, unde va avea loc ceremonia. Planificăm să mergem cu câteva zile înainte de nuntă, să ne relaxăm și să mai avem timp de mici pregătiri”, a menţionat bruneta.

S-a mai aflat și faptul că de-a lungul zilei, Inesa va schimba trei rochii și că vrea să pună accent pe accesoriile în stil grecesc, pe care o să le poarte în ziua nunții.

"Prima rochie „two pieces” este destinată sesiunii foto și love story,  o ținută mai simplă, asta pentru că planific să sar și în apă.” a zâmbit Inesa.

"A doua rochie va fi îmbrăcată pentru ceremonia de oficializare a căsătoriei și va fi una mulată. Cea de-a treia o vreau bufată. În această rochie am să petrec partea mai distractivă a petrecerii.”

Dacă Inesa a ales să cumpere rochii dintr-un salon de la noi, atunci mirele a ales să poarte o ținută pe care a găsit-o în magazinele din Europa.

"Cât despre iubitul meu, Dmitrii a ales un costum gri, de altfel și decorul nunții l-am planificat în aceeași nuanță, combinat cu un serenity (bleu).”

Se pare că viitorul soț al Inesei Voscoboinic nu mai are răbdare și ne-a arătat o fotografie în costumul de mire, pe care urmează să îl poarte în ziua nunții.

Amintim, că Inesa și Dmitrii s-au logodit în data de 7 ianuarie, anul curent. Cererea a avut loc în Dubai, atunci când cuplul se afla în vacanță.

Lasă un comentariu