O polițistă din Sao Paolo, aflată în timpul ei liber, a reușit să împiedice cea ce se putea transforma într-o tragedie sângeroasă

Embed:

O polițistă din Sao Paolo, aflată în timpul ei liber, a reușit să împiedice cea ce se putea transforma într-o tragedie sângeroasă. Femeia, în vârstă de 42 de ani, își aștepta copiii în fața Colegiului Ferreira Master, când un bărbat îmbrăcat în pantaloni scurți și un hanorac cu glugă s-a apropiat de ea și de ceilalți părinți, ținând pistolul îndreptat spre ei şi încercând să-i jefuiască.

Incidentul terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea școlii. În momentul în care îl vede pe atacator, Katia da Silva Sastre scoate propriul său pistol și trage în direcţia bărbatului de mai multe ori, până când acesta se prăbușește pe asfalt. Mai apoi, femeia împinge arma cât mai departe de el.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar a murit câteva ore mai târziu. În schimb, Katia da Silva Sastre a fost lăudată pentru curajul ei și pentru că a reușit să împiedice ceea ce se putea transforma într-un masacru.

Lasă un comentariu