O pictoriță din Capitală a transformat peretele unei fabrici de vin într-o veritabilă operă de artă

Embed:

O pictoriță din Capitală a transformat peretele unei fabrici de vin într-o veritabilă operă de artă. Timp de câteva zile, artista a redat propria viziune a unei iubiri cosmice.

Pictoriţa a folosit zeci de spray-uri cu vopsea pentru graffiti.

"Este o comandă comercială. M-au rugat să înfrumusețez acest perete, care părea prea vechi şi sovietic", a spus pictoriţa, Inna Jeleaskova.

Acest stil de pictură este extrem de popular. La baza compoziţiei sunt imagini frecvente în graffiti, însă nu simple reproduceri.

"Majoritatea oamenilor văd aici doar nişte ornamente. De fapt, în spatele lor sunt ascunse anumite cuvinte. De fiecare dată, când vedeţi asemenea litere, să ştiţi că este un cifru, este scris ceva. Iată aici este imprimat pseudonimul meu", a menţionat pictoriţa, Inna Jeleaskova.

Inna Jeleascova este cunoscută sub pseudonimul iZZY iZVNE. Tânăra a devenit vedetă după ce a pictat pe unul din pereţii din Emiratele Arabe Unite.

Pictoriţa a remarcat faptul că, treptat, atitudinea faţă de acest curent artistic se schimbă spre bine.

"Chiar dacă obţineam permisiunea de a picta şi cheltuiam banii mei pe culori, erau foarte mulţi trecători care încercau să mă împiedice, îmi smulgeau spray-ul din mâini. Pentru a demonstra că nu fac nimic rău, eram nevoită să chem poliţia", a afirmat pictoriţa, Inna Jeleaskova.

Autoarea afirmă că pictura se va menţine pe perete mai mulţi ani.

Lasă un comentariu