O femeie din Truşeni, gravidă în luna a şasea, a pierdut sarcina după ce a fost bătută cu cruzime de vecin

Embed:

Cruzimea oamenilor, mai ales la beţie, se pare că nu are margini. O femeie de 26 de ani, din satul Truşeni, însărcinată în luna a şasea şi-a pierdut copilul, după ce a fost bătută cu picioarele de către un vecin de-al său, care îi este şi rudă îndepărtată. În acea seară bărbatul i-a bătut pe toţi ai casei care i-au stat în cale. Asta după ce a aflat că femeia însărcinată s-a certat în ajun cu mamă sa.

"Ştiţi că toată lumea când serveşte nu-şi dă seama. Da şi el cum mi-a spus eu nici nu m-am aşteptat că el o să facă lucru ista. El mă liniştea pe mine şi când colo…", a spus mama suspectului, Alexandra Bostan.

Femeia i s-a plâns fiului că vecinii, care le sunt şi rude îndepărtate refuză să-i întoarcă o datorie de cinci sute de lei, dar nu s-a aşteptat că lucrurile vor lua o întorsătură atât de gravă. În ajun ea i-ar fi reproşat tinerei, că urmează să nască deja al treilea copil.

"Ce îi trebuie atâția copii, cu cei să-i hrănesacă de ce s-a apucat să facă atâţia copii", a spus mama victimei, Nina Cheianu.

După discuţia cu mama sa, bărbatul de 29 de ani s-a îmbătat şi s-a pornit la vecini pentru reglări de conturi. El a dat buzna în casă şi a început să-i bată pe toţi laolaltă. Cel mai tare a fost bătută, însă, gravida.

"Pe ea a îngrămădit-o în ungher, între garderobă şi uşă, şi cu picioarele. E vânătă împrejur și pe dedesubt e vânătă, și fața e vânătă", a spus mama victimei, Nina Cheianu.

Tânăra însărcinată imediat a apelat la poliţie, însă nu s-a adresat după ajutorul medicilor. Peste două zile starea ei s-a agravat foarte tare. A fost chemată salvarea.

"La internare se stabilise că fătul decedase intrauterin.Motivul fiind decolare de placentă", a spus purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Municipal nr.1, Cristina Ipati.

Femeia se află în secţia reanimare. Starea este de gravitate medie. Cazul este investigat de poliţie. Agresorul riscă dosar penal, pedeapsa însă va depinde de consecințele traumelor provocate victimei.

Lasă un comentariu