O altă crimă şocantă la Durleşti

Embed:

Oraşul Durlești a devenit scena unei noi crime șocante care a îngrozit întreaga localitate. Două surori s-au întors acasă de la muncă, iar când au pășit pragul casei și-au găsit mama ucisă. Victima, o bătrână de 71 de ani, zăcea în camera de baie cu urme suspecte în regiunea capului. Potrivit oamenilor legii, a fost comis un omor.

Totul s-a întâmplat ieri seară, în jurul orei 20:30 de minute. Cadavrul pensionarei a fost depistat de cele două fiici ale sale, venite acasă după o zi de muncă. Deși au refuzat să vorbească în fața camerei de filmat, femeile le-au povestit oamenilor legii că și-au găsit mama în baie, fără suflare.

Au încercat s-o readucă la viață, însă fără succes. Cuprinse de disperare, au sunat la serviciul de Ambulanţă. Odată ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bătrânei.
Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, în urma apelului la serviciului specializat 902, la fața locului au fost îndreptaţi reprezentanţii organelor competente.

În urma examinării cadavrului la faţa locului, pe suprafața acestuia au fost depistate semne vizibile de violenţă. Cauza exactă a decesului va fi stabilită după efectuarea expertizei medico-legale.

Corpul fără suflare a fost transportat la Centrul de Medicină Legală. Cazul este investigat de oamenii legii de la Inspectoratul de Poliție Buiucani, urmând să fie stabilite circumstanțele în care a murit bătrâna şi persoanele suspectate de comiterea omorului.

Lasă un comentariu