Noi ilegalităţi la puşcării

Embed:

Oamenii legii continuă lupta împotriva coletelor suspecte introduse în penitenciare. Intenţionat, rudele şi apropiaţii deţinuţilor încalcă legea. Noi tentative de transmitere a obiectelor şi substanţelor interzise după gratii au fost contracarate la sfârşitul acestui weekend, la două puşcării din ţară.

Prima tentativă a avut loc ieri, la Penitenciarul numărul 18 din Brăneşti. Cu puţin peste miezul nopţii, persoane necunoscute au aruncat peste edificiile de pază 3 obiecte de formă sferică.

Ridicate de gardieni şi supuse unor verificări, în interiorul lor a fost găsită o masă vegetală, fărâmiţată, de culoare verde-cafenie, cu miros specific, asemănătoare cânepei.

A doua tentativă a fost depistată ieri, la Penitenciarul numărul 4 de la Cricova. În jurul orei 06:00, patrulând teritoriul, colaboratorii închisorii au găsit o sticlă din masă plastică ce conţinea 1,5 litri de vin.

În ambele cazuri, pachetele au fost ridicate şi transmise la Inspectoratele de Poliţie din raza instituţiilor de detenţie, iar, oamenii legii încearcă să identifice persoanele care au comis încălcările pentru a fi sancţionate.

Lasă un comentariu