Noi detalii în cazul moldoveanului împușcat în județul Bistrița, din România

Embed:

Noi detalii în cazul moldoveanului de 31 de ani, împușcat în județul Bistrița, din România. El este fotograf şi de mai bine de zece ani locuieşte în Odesa, împreună cu familia. Potrivit informaţiilor publicate de bistriteanul.ro, bărbatul se numeşte Vadim Malo-golovenko, are cetăţenia Republicii Moldova, dar şi cea a Ucrainei, şi îl cunoştea pe agresorul său încă din copilărie.

Presa de peste Prut mai scrie că tânărul este căsătorit şi are o fetiţă de 7-8 ani. În prezent, sora și tatăl fotografului se află la Bistrița, unde dau declarații la Poliție.

Jurnaliştii au publicat şi o discuţie telefonică cu o cunoştinţă de-a victimei care afirmă că Vadim se îndrepta spre Ungaria şi neagă că tânărul ar fi traficant de droguri.

Bărbatul a fost găsit, sâmbătă, de un fermier bântuind noaptea pe dealuri cu șase răni de la gloanțe în zona toracelui, a gâtului și a mâinilor. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență Bistrița, apoi transferat la o clinică din Cluj pentru a fi operat.

Oamenii legii l-au prins pe conaționalul care l-a împușcat. Ancheta a stabilit că cei doi s-au certat într-o casă aflată în construcție, din apropiere. Ulterior, atacatorul a scos un pistol și l-a împușcat de șase ori, însă victima a reușit să fugă. Cei doi se pare că se aflau în tranzit prin România. Poliția crede că ei sunt fie traficanți de droguri, fie cărăuși.

Lasă un comentariu