Milionarul Alexandru Pincevschi a fost arestat pentru 25 de zile în dosarul parcărilor cu plată

Embed:

Milionarul Alexandru Pincevschi a fost arestat pentru 25 de zile în dosarul parcărilor cu plată. Omul de afaceri este bănuit că ar fi beneficiarul din umbră al afacerii dubioase. Tot astăzi, viceprimarul municipiului Chişinău, Nistor Grozavu, învinuit în acelaşi dosar, a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor, Nistor Grozavu colaborează cu ancheta şi a oferit informaţii importante pentru anchetatori.

"A fost înaintat demers, de aplicare a măsurii preventive de arest la domiciliu. Dat fiind faptul că la moment, Nistor Grozavu colaborează cu organele de urmărire penală, a făcut declaraţii, iar declaraţiile acestuia în coraport cu materialele cauzei penale confirmă schema organizată, şi care sunt beneficiarii schemei organizate", a spus procurorul, Dumitru Robu.

Avocatul lui Nistor Grozavu afirmă că funcţionarul pledează în continuare nevinovat.

"Noi declaraţii am făcut de la bun început. Vina nu şi-a recunoscut-o nicicacum. Este proces verbal de bănuială, este proces verbal de înaintare a învinuirii, dar noi nu recunoaştem vina absolut", a spus avocatul, iurie Mărgineanu.

Nu îşi recunoaşte vina nici omul de afaceri Alexandru  Pincevschi.

În acelaşi dosar, şi fostul consilier municipal Ghenadie Ivaşcenco a fost plasat în izolator pentru 25 de zile, iar şeful Direcţiei Transport a Capitalei, Igor Gamreţki, a primit 30 de zile de arest.Lasă un comentariu