Micul Bruce Lee. Un puști de opt ani din Japonia imită la perfecție tehnicile și viteza de mişcare a actorului american

Embed:

Deși mulți au încercat să-i urmeze calea, puțini au reușit să devină ca el. Performanța de care a dat dovadă Bruce Lee pare să fie de... nerepetat. Totuşi, un puști de opt ani din Japonia sfidează calapoadele şi încearcă să-i devină concurent. La vârsta sa, băiatul imită la perfecție tehnicile și viteza de mişcare a actorului american, devenind între timp un adevărat fenomen în Țara Soarelui Răsare.

Micul Ryusei Imai este pasionat de artele marțiale încă de pe atunci când a început să facă primii pași. Nu a trecut prea mult până a înțeles că asta este ceea ce își dorește cel mai mult să facă.

Atunci când a împlinit patru ani, puștiul și-a surprins părinții cu abilitățile unice de a mișca nunceagul. Fără să ezite prea mult, tatăl a început să-și antreneze fiul.

Flotările într-o singură mână, mersul în mâini sau alte exerciții complicate sunt acum floare la ureche pentru Ryusei. Totul se datorează corpului său de o flexibilitate ieșită din comun, dar și dorinței de a deveni un Bruce Lee... de Japonia.

Bruce Lee a debutat ca actor într-o producție cinematografică, atunci când avea doar șase ani. Este vorba despre filmul "Beginning of a Boy", lansat în 1946.

Lasă un comentariu