Mesaj emoţionant transmis de David Silva pentru coechipierii de la Manchester City

Embed:

Mesaj emoţionant transmis de David Silva pentru coechipierii de la Manchester City. Spaniolul a fost absent de la parada campionilor, deoarece are grijă de fiul său, dar s-a adresat miilor de oameni adunaţi pe străzi pentru a sărbători titlul cucerit în Premier League.

"Vreau să le mulţumesc fanilor, coechipierilor, staff-ului tehnic şi, în special, antrenorului, pentru că mi-a intrat în situaţie. Eşti un om de valoare. Îţi sunt dator pentru totdeauna, aşa că îţi mulţumesc."

David Silva a absentat de la parada campionilor, deoarece are grijă de fiul său, care s-a născut prematur, în decembrie. Cu bebeluşul în braţe, Silva a vorbit de pe un ecran gigant şi i-a mulţumit antrenorului Pep Guardiola, care i-a permis în nenumărate rânduri să absenteze de la antrenamente şi meciuri, pentru a fi alături de copilul său. În lipsa lui Silva, peste o sută de mii de fani au făcut spectacol pe străzile din Manchester. Ei au sărbătorit alături de echipă cel de-a cincilea titlu de campioană, câştigat de Manchester City, în Premier League.

Tottenham Hotspur a încheiat campionatul pe poziţia a treia, iar Liverpool - pe locul patru. "Cormoranii" vor juca pe 26 mai în finala Ligii Campionilor cu Real Madrid. Partida va fi transmisă în direct la CANAL 3.

Lasă un comentariu