Medic cu voință de fier. Şi-a îndeplinit visul din copilărie, chiar dacă a întâmpinat greutăţi din cauza dizabilităţii locomotorii

Embed:

Medic în scaun cu rotile. O femeie din China şi-a îndeplinit visul din copilărie, chiar dacă a întâmpinat greutăţi din cauza dizabilităţii locomotorii. Două mii de oameni se află în evidențele doctoriței, care, la nevoie, le oferă îngrijiri medicale şi la domiciliu.

Li și-a dorit dintotdeauna să devină medic. La vârsta de 4 ani şi-a pierdut picioarele într-un grav accident rutier, dar a continuat să lupte pentru visul său, astfel încât ambiţia a câştigat în faţa dizabilităţii. La ai săi 38 de ani, femeia este unul dintre cei doi doctori din localitatea în care trăieşte, iar programul său de muncă depăşeşte norma zilnică.

Prin localitate se deplasează cu ajutorul scaunului cu rotile, iar cât îşi face munca, se mişcă sprijinindu-se cu mâinile de două scăunele din lemn. Şi soţul ei o ajută, mai ales atunci când traseul e mai complicat. Femeia spune că e bucuroasă să îi ajute pe oameni să scape de durere.

Lasă un comentariu