Meci crucial pentru Dinamo

Embed:

Componenţii echipei Dinamo Kiev le-au pus gând rău italienilor de la Lazio. Ucrainenii îşi doresc calificarea în sferturile de finală ale Ligii Europei, însă îşi dau seama că meciul din capitala Ucrainei va fi unul dificil. Returul dintre Dinamo Kiev şi Lazio se va disputa joi, de la ora 20, şi va fi transmis în direct, la CANAL 3.

Dinamo Kiev şi Lazio Roma s-au despărţit la egalitate, săptămâna trecută, în prima manşă din optimile Ligii Europei, scor 2 la 2. Antrenorul echipei ucrainene se confruntă cu probleme de lot, în special, la mijlocul terenului, asta pentru că în meciul tur a fost eliminat Denis Garmaş.

"Prin această zonă, jucătorii lui Lazio construiesc majoritatea fazelor ofensive. Trebuie să fim compacţi. Deocamdată, nu ştiu ce schemă tactică voi alinia, cu un atacant sau doi. Vom încerca nişte scheme şi, pe parcurs, voi decide. Cel care va respecta mai bine indicaţiile, va juca din primul minut joi, însă nu am prea multe variante", a spus antrenor Dinamo Kiev, Vitali Haţchevici.

"În meciul tur cu noi, au fost aproape să marcheze în minutul 93, în poarta noastră. Aşa că trebuie să fim concentraţi din prima secundă a meciului până în ultima", a spus mijlocaş Diamo Kiev, Vitali Buialschi.

Dinamo Kiev este în avantaj înaintea returului cu Lazio. Echipa din Ucraina nu trebuie să piardă meciul retur, pentru a obţine calificarea în sferturi şi s-ar mulţumi şi cu un egal alb.

Manşa retur dintre Dinamo Kiev şi Lazio Roma se va disputa joi şi va fi transmisă în direct la CANAL 3 de la ora 20:00. Tot joi, dar de la ora 22, CANAL 3 va difuza returul dintre Arsenal Londra şi AC Milan.

Lasă un comentariu