Maşină furată şi abandonată, recuperată de poliţie

Embed:

Poate fi numit de-a dreptul GHINIONIST. Vorbim despre un bărbat de 59 de ani care a rămas fără automobilul său, marca Moskvitch, de două ori în aceiași lună. În ambele cazuri, hoții au intrat în curtea omului și i-au furat maşina chiar de sub nas, ca mai apoi să o abandoneze pe câmp.

Potrivit oamenilor legii, primul caz a fost înregistrat în noaptea de 11 spre 12 aprilie curent. Bărbatul nu şi-a mai găsit maşina parcată în propria gospodărie. Acesta a povestit că a lăsat-o acolo de cu seară, iar dimineața, ia-o de unde nu-i!

Proprietarul a apelat serviciul de urgență 902 şi a cerut ajutorul poliţiei. În urma investigațiilor efectuate de către grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana, automobilul a fost găsit abandonat pe un câmp din apropiere. Suspectați de comiterea furtului sunt doi minori de 13 și, respectiv, 16 ani, însă din cauza vârstei micii infractori nu au putut fi trași la răspunde.

Recent, Moskvitch-ul bărbatului, cu o vechime de peste douăzeci de ani, a fost furat din nou, ca mai apoi să fie  abandonat la periferia orașului Vadul lui Vodă.

Oamenii legii întreprind măsurile necesare pentru depistarea și identificarea făptașilor.
În urma acestui caz a fost pornit un proces penal pentru răpirea mijlocului de transport, fără scop de însușire. Conform Codului penal, această infracțiune se pedepseşte cu amendă în mărime de la 580 la 1350 de unităţi convenţionale sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Lasă un comentariu