Marea finală a Ligii Europei. Urmăriţi partida dintre Olympique Marseille şi Atletico Madrid, în direct la Canal 3

Embed:

În această seară se va disputa marea finală a Ligii Europei, partida dintre Olympique Marseille şi Atletico Madrid. Bătălia titanilor poate fi urmărită în direct la Canal 3. Antrenorii celor două echipe aşteaptă de la jucătorii lor doar victorie.

"Olympique Marseille a cucerit inimile a mii de suporteri francezi în acest sezon. Oamenii se identifică cu valorile clubului, deoarece cred în victorie până la urmă. Suntem mândri şi vom face tot posibilul ca să le oferim clipe de fericire, nu doar fanilor noştri, ci şi întregii ţări", a menţionat antrenorul Olympique Marseille, Rudi Garcia.

"Atunci când cei de la club m-au instalat antrenor principal, eu am găsit câţiva jucători, mulţi dintre care mai sunt la echipă, fotbalişti care sunt gata să-şi dea viaţa pentru acest club. Ştiam de ce fel de jucători avem nevoie şi i-am adus. Astfel am devenit un adversar incomod şi unul de temut. Obiectivul meu a fost să fac din Atletico o echipă de temut pentru orice adversar şi cred că mi-a reuşit", a afirmat antrenorul Atletico Madrid, Diego Simeone.

Finala Ligii Europei Olympique Marseille - Atletico Madrid se va disputa în această seară cu începere de la ora 21:45 şi va fi televizat în direct la Canal 3.

Lasă un comentariu