Mai multe căi de acces şi artere din curțile blocurilor din Capitală sunt în proces de reparaţie

Embed:

Mai multe căi de acces şi artere din curțile blocurilor din Capitală sunt în proces de reparaţie. Peste o sută de muncitori de la Întreprinderea Municipală "Exdrupo" şi 60 de utilaje sunt antrenate in procesul de asfaltare. Autorităţile vor ca până vineri cinci drumuri din curţile blocurilor să fie plombate.

În curţile de pe străzile Traian şi Cuza Vodă muncitorii taie bucăţi mai mari de asfalt pentru a plomba calitativ gropile.

"Am scos primul strat l-am curăţit bine şi punem încă un strat de asfalt de cinci centimetri şi al presă cu catocul.Tot se face calitativ."

Locatarii sunt mulţumiţi de reparaţia drumurilor.

Şoferii spun că nu vor fi nevoiţi să investească mulţi bani în reparaţia maşinilor. 


"Foarte rău era, nu am putut să trec. Am stricat maşina prea tare şi mulţumesc că au făcut că eu în fiecare zi trec pe aici.

Şi în curţile blocurilor de pe strada Ismail din capitală e forfotă mare.

"Până acum s-a dovedit a pune statul de pietriş şi stratul de beton asfalt. Undeva în jur de 500 de metri pătraţi şi vom lucra până vom finaliza lucrările până la capăt", a spus şef "Exdrupo", sectorul Centru, Anatolie Filimon.

Autorităţile spun că se lucrează intens în toate sectoarele capitalei.

"Am început cu curţi de blocuri, în fiecare sectoare câte o curte de bloc. Sunt curţi de bloc care necesită urgent reparaţie pentru că asfaltul e într-o stare destul de degradat. Am să mergem curte de curte la rând", a spus director Exdrupo, Adrian Boldurescu.

În acest an, pentru reparaţia curentă a drumurilor au fost alocate 85 de milioane de lei.

Lasă un comentariu