Mai aproape de oameni. Vlad Plahotniuc le-a sugerat reprezentanților PDM să asculte mai mult cetăţenii şi să-i ajute la rezolvarea problemelor

Embed:

Vlad Plahotniuc le cere reprezentanților Partidului Democrat din Moldova să renunțe la discursuri, atunci când merg în teritoriu, la întâlniri cu oamenii. Liderul democraţilor le-a sugerat colegilor să asculte mai mult cetăţenii şi să-i ajute la rezolvarea problemelor. Declaraţia a fost făcută după şedinţa săptămânală a PDM. 

"Datorită apropierii noastre consecvente de cetățeni, oamenii vor putea face diferența dintre un partid, precum PDM, care vine nemijlocit să comunice cu oamenii în teritoriu, și alte partide, care preferă să facă demagogie și scandaluri la televizor și pe Facebook", a declarat preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Astfel, deputații democraţi vor merge în fața cetățenilor să răspundă la întrebări și să afle propunerile lor. După ce vor fi colectate informaţiile, o echipă a partidului le va analiza și le va transmite instituțiilor abilitate spre rezolvare.

Lasă un comentariu