Lumea modernă este o sursă inepuizabilă de stres!

Embed:

Lumea modernă este o sursă inepuizabilă de stres! Cu toţii încercăm să găsim soluţii pentru a-i minimiza efectele asupra sănătăţii, iar una dintre ele vine de la o instructoare de yoga. Ce-i drept autoarea invenţiei se adresează doar femeilor: a creat un sutien inteligent, menit să le ajute să combată starea de tensiune.

Vitali este un sutien sport ce dispune de senzori pentru măsurarea variabilităţii ritmului cardiac, un indicator al nivelului de stres.

Toate părţile electronice sunt incluse într-un mic dispozitiv de forma unei pietre preţioase, montat în partea din faţă a sutienului.

Acesta se scoate la fiecare spălare. Atunci când senzorii detectează o respiraţie anormală, sutienul vibrează, iar pentru a se linişti, utilizatoarea trebuie să inspire şi expire aerul în ritmul vibraţiilor.

Vitali are şi aplicaţie dedicată, care înregistrează toate datele primite de la senzori. Proiectul a fost publicat pe platforma de finanţare kickstarter şi a reuşit în câteva zile să adune jumătate din suma necesară.

Lasă un comentariu