Litieră inteligentă pentru câini

Embed:

E ora șase dimineața, afară plouă sau ninge, iar câinele tău stă în fața ușei și latră voios, invitându-te la o plimbare. Situația e arhicunoscută celor care au acasă un patruped. Ei bine, s-a inventat, în sfârșit, o soluție genială, sub forma unei litiere moderne. Stăpânii griveilor trebuie să le spună "mulțumesc" americanilor.

BrilliantPad este prima toaletă de interior pentru căţei, care se curăţă singură. Câinele îşi face treburile pe un material asemănător scutecelor de unică folosinţă. Acesta îmbibă lichidul şi deshidratează masele fecale, anihilând totodată şi mirosurile.

După care Brilliantpad rulează bucata de scutec folosită astfel că oferă disponibilă o nouă suprafaţă curată. Invenţia ingenioasă detectează prezenţa animalului şi activează automat funcţia de schimbare a suprafeţei igienice.

Când materialul este utilizat în totalitate, se schimbă doar ruloul, care serveşte pentru 27 de utilizări. Şi cum se cuvine tendinţei moderne, BrilliantPad este prietenos cu mediul - sulul este din material biodegradabil.

BrilliantPad vă oferă astfel o alternativă sănătoasă, igienică şi comodă pentru momentele în care patrupedul este bolnav, cand are nevoie să meargă la toaletă şi noaptea sau pentru zilele ploioase când aţi prefera să nu ieşiti din casă. Dispozitivul costă 160 de dolari, iar un rulou de absorbant ecologic - 64 de dolari.  

Lasă un comentariu