Lăsată însărcinată de concubinul mamei sale

Embed:

Caz şocant în localitatea Mărăndeni, raionul Făleşti. O minoră în vârstă de 15 ani ar fi fost violată în repetate rânduri de concubinul mamei sale.

Totul s-a întâmplat în luna noiembrie a anului trecut, însă cazul a ieşit la iveală abia acum, când adolescenta s-a simţit rău şi a apelat la ajutorul medicilor. Despre incident poliţiştii au aflat ieri, atunci când minora s-a plâns oamenilor legii despre coşmarul prin care a trecut.

Mai exact, ea le-a spus ofiţerilor că acesta ar fi abuzat de ea, în timp ce mama sa e plecată la muncă în România. Mai mult decât atât ,individul ar fi ameninţat-o să nu spună nimănui despre acest lucru. Vineri, însă, tânăra în timpul lecţiilor s-a simţit rău.

Ulterior, a mers cu bunica sa la spital, fiind supusă unui control ginecologic, iar rezultate au arătat că ea este însărcinată în două luni.

Potrivit oamenilor legii, în cadrul măsurilor de investigaţii s-a stabilit că bănuitul are 38 de ani, fiind originar din Uzbekistan şi trăia în concubinaj de doi ani cu mama minorei.

După plecarea acesteia peste hotare, alături de fată, în grija aceluiaşi bărbat au fost lăsaţi şi cei doi fraţi ai copilei care trăiau în aceiaşi gospodărie cu părinţii femeii.

Potrivit oamenilor legii, în urma acestui incident, individul a fost plasat în Centrul de Plasament Temporar al Străinilor. Bărbatului îi sunt perfectate actele în vederea expulzării acestuia în ţara de origine.

Totodată, pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru viol. Dacă va fi găsit vinovat, inculpatul şi-ar putea petrece următorii de la 10 până la 20 de ani după gratii.

Lasă un comentariu