La un pas de moarte. Un bărbat a căzut de la o înălţime de şase metri

Embed:

A văzut moartea cu ochii! Un bărbat de 61 de ani a căzut de la o înălţime de şase metri, pe un şantier de pe strada Dimitrie Cantemir din Capitală.

Potrivit informaţiilor preliminare, bărbatul şi-a pierdut echilibrul în timp ce efectua lucrările de montare a unei construcţii metalice. Acesta s-a ales cu trei coaste rupte, dar starea sa este stabilă.

"Domnul efectua lucrări la înălţime fiind pe un şantier de construcţie şi într-un moment dat s-a pomenit pe acoperişul unei anexe. În 15 minute salvatorii au reuşit să stabilizeze persoana, i-au a cordat primul ajutor calificat'', a declarat ofiţerul de presă DSE, Liliana Puşcaşu.

Ulterior, bărbatul a fost transportat cu mai multe traumatisme la Spitalul de Urgenţă din Chişinău. Pe acest caz a fost sesizată şi Inspecţia Teritorială a Muncii.

"Noi, Inspecţia Teritorială de Muncă investigăm cazul dat şi întocmim un proces verbal cu privire la cercetarea accidentarii la locul de muncă, în cazul dacă se depistează că au fost încălcate actele normative, dosarul se înaintează la Comisariatul de Poliţie", a spus inspectorul principal al Ispecţiei Muncii Chişinău.

Specialiştii de la Inspecţia Muncii, deplasaţi la faţa locului, au stabilit că bărbatul era angajat oficial şi că în timpul lucrărilor purta echipamentul de protecţie necesar.

Lasă un comentariu