La un pas de a fi violată de vecin

Embed:

A pătruns în casă şi a vrut să-i violeze nevasta. O familie din Chişinău a trăit, noaptea trecută, momente de groază după ce un vecin le-a intrat în locuinţă. Totul s-a produs după miezul nopţii, în jurul orei 2.00, pe strada Alexei Mateevici din Sectorul Centru al capitalei. Suspectul este un tânăr de 28 de ani care "l-a dus de nas" pe proprietarul casei.

Mai exact, tipul i-a bătut în uşă, anunţându-l despre faptul că fiica sa ar avea nevoie de ajutor. Acesta a ieşit puşcă din locuinţă, lăsând după el uşa descuiată. Astfel, individul a pătruns cu uşurinţă în interior, încercând să-i agreseze sexual soţia.

Victima, în vârstă de 57 de ani, a început să strige disperată, în momentul în care suspectul s-a năpustit asupra ei, încercând să-i rupă hainele.

Auzind strigătele soţiei, bărbatul, împreună cu fiica sa au încercat să-i sară în ajutor. Văzând că uşa este blocată din interior, aceştia au sunat imediat la poliţie. Speriindu-se, probabil, individul a sărit pe fereastră şi a luat-o la fugă.

Întrebat care este motivul reţinerii sale, suspectul, aflat vizibil în stare de ebrietate, a refuzat să vorbească cu echipa de filmare. În schimb, a început să înjure în stânga şi în dreapta.

În cele din urmă, individul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul de detenţie provizorie a Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău. În urma acestui incident, oamenii legii au pornit o cauză penală pentru pătrundere ilegală în locuinţă.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă să se aleagă cu amendă în mărime de la 27.000 de lei până la 47.500 de lei sau până la trei ani de detenţie. Va scăpa, însă, de pedeapsă pentru acţiunile sale perverse, fiindcă victima a fost salvată de viol de către familie.

Lasă un comentariu