Jocul care a provocat moartea a peste o sută de copii în Rusia se extinde și în România

Embed:

Jocul care a provocat moartea a peste o sută de copii în Rusia se extinde și în România. Potrivit presei de peste Prut, cinci elevi de clasa a șasea din Iași au ajuns la spital cu probleme respiratorii, după ce au încercat să se asfixieze. Iar în Rusia, mai mulți minori au ajuns la psihiatrie, după ce părinții lor au descoperit că sunt implicați în jocul periculos.

”Cei cinci copii, întinși pe pardoseala din baie, au fost găsiţi de către profesor. Ajunși la fața locului, medicii le-au acordat primul ajutor, după care i-au transportat la spital. Doi elevi sunt în stare gravă”.

”Erau cinci copii, patru fetițe și un băiat care prezentau semne de insuficiență respiratorie, după un joc colectiv, care reprezenta abnee voluntară. Au ajuns în stare de inconștiență, două dintre fetițe s-au și lovit”.

Colegii lor au spus că minorii puneau în aplicare o provocare primită pe internet.

Și mama unuia dintre pacienți a confirmat că fiul ei era implicat într-un joc de internet.

”Așa am înțeles de la feciorul meu, că au făcut un joc de pe internet”.

Presa de peste Prut scrie că poliția va demara o campanie de informare în rândul copiilor și părinților, pentru a nu permite răspândirea jocurilor periculoase.

Iar în Rusia, șase minori din orașul Cita au ajuns în spitalul de psihiatrie, după ce părinții lor au descoperit că sunt implicați în jocuri online periculoase. Aceștia au vârste cuprinse între 11 și 17 ani, iar patru provin din familii înstărite.

Părinții s-au alarmat, după ce au observat pe corpul copiilor mai multe leziuni. Ei au mai descoperit mesajele acestora pe internet, legate de moarte. Alte două victime ale jocului morții sunt doi copii orfani, care locuiesc într-un centru de plasament.

Lasă un comentariu