Jaf planificat premeditat

Embed:

Au acţionat după un scenariu bine gândit. Vorbim despre un individ, în vârstă de 34 de ani şi concubina acestuia de 19 ani, care sunt suspectaţi de comiterea unui jaf. Totul s-a întâmplat la începutul lunii mai, curent, într-un local de agrement din sectorul Buiucani al Capitalei.

Sub pretextul de a face cunoştinţă, tânăra a chefuit împreună cu victima toată seara, după care s-au deplasat împreună spre casă. La un moment dat, bărbatul a fost atacat din spate de concubinul tinerei. Căzut la pământ în urma loviturii primite în regiunea capului, acesta a fost deposedat de bunurile ce le avea la el.

Suspecţii i-au sustras telefonul mobil şi bani în sumă de aproximativ 7.000 de lei, după care au fugit într-o direcţie necunoscută. Revenindu-şi din starea în care se afla, victima a anunţat oamenii legii.

Din spusele victimei, valoarea prejudiciului cauzat este de 10.000 de lei.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză penală pentru jaf. Actualmente, individul se află în arest preventiv pentru 30 de zile, iar concubina sa este cercetată în stare de libertate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi suspecţii riscă până la 7 ani de închisoare.

Lasă un comentariu