Inspecție la cimitirul Sfântul Lazăr. Primarul interimar i-a avertizat pe responsabili să facă ordine

Embed:

Drumul spre Cimitirul "Sfântul Lazăr" din Capitală va avea, în sfârşit, un trotuar destinat pietonilor. Asta după ce, acum o săptămână, primarul interimar Silvia Radu i-a avertizat pe responsabili să facă aici ordine.

Aşa că muncitorii au lucrat de zor. Silvia Radu a declarat că în preajma cimitirului va fi amenajată şi parcarea pentru maşini.

"Muncitorii m-au asigurat că până mâine lucrările vor fi terminate. Mai mult ca atât va fi făcută şi o scară specială de acces", a declarat primarul interimar, Silvia Radu.

Primarul interimar a efectuat o inspecţie în cimitir. Edilul a cerut ca pe teritoriul acestuia să fie asigurat accesul la apă potabilă.

"Vă rog foarte frumos cu apa potabilă. Să avem, că e foarte cald şi lumea nu o să reziste. - Hotărâm şi cu asta", a afirmat primarul interimar, Silvia Radu.

Directorul cimitirului, Pavel Eni spune că cei peste 50 de muncitori care sunt antrenaţi au muncit zi şi noapte pentru a face ordine.

"Vizita a fost foarte plăcută de data asta. V-aţi stresat?- Nu, nu am fost stresat. Poţi să fii doar atunci când ceva nu faci sau ascunzi".

Pe lângă curăţenie, pe teritoriul cimitirului au fost amplasate zeci de tomberoane. Oamenii sunt mulţumiţi de acţiunile autorităţilor.

"Umblă şi strâng, e curat. Umblă cu tractorul şi o strâng".

"Anul acesta este curat ca niciodată. Se văd de departe toate mormintele. E curat, în general tot oraşul este curat. Am ieşit de Paşte în oraş şi am rămas uimită cât de curată e Capitala".

"Eu cred că cimitirul este gata pentru sărbătoarea Paştele Blajinilor faţă de ce am văzut acum o săptămână în urmă. Este o diferenţă mare”, a spus primarul interimar, Silvia Radu. 

Cimitirul Sfântul Lazăr din capitală este cel mai mare cimitir din Europa, cu o suprafaţă de peste două mii de kilometri pătrați.

Lasă un comentariu