Ingineră NASA pasionată de muzica rap

Embed:

O tânără pasionată de științele exacte şi-a dorit încă de mică să spargă stereotipuri și să depășească orice limite. Dar ce fel de inginer fără... o carieră muzicală, și-a spus americanca și și-a urmat visul.

Astăzi, muncește în cadrul agenției NASA, iar în timpul liber compune muzică rap. Bineînțeles, subiectul principal al pieselor nu reprezintă altceva decât matematica și fizica.

De când se ține minte, Dajae a încercat să fie diferită de restul lumii. Cu scopul de a ieși din tipare, tânăra a evadat într-o lume a științelor, pe care a îmbinat-o cu arta muzicală.

''Nu prea găseşti ingineri ca mine în societatea noastră, dar pentru asta sunt aici, pentru a sparge stereotipuri'', a spus inginera NASA, Dajae Williams.

De inginerie a devenit pasionată abia după ce și-a încheiat studiile la Universitatea de Știință și Tehnologie din Missouri.

''Nu mă opresc doar la a scrie un cântec. Fac un pas înainte, sunt mentor pentru foarte mulţi studenţi care sunt interesaţi de ştiinţă, sau care deja studiază la colegiu şi au nevoie susţinere pentru a finaliza studiile'', a comunicat inginera NASA, Dajae Williams.

Prin piesele pe care le compune și tot ea le înregistrează, Dajae vrea să atragă cât mai mulți tineri în domeniul tehnologiei. Este convinsă că anume noua generație poate schimba lucrurile în direcția pozitivă și oferi un nou suflu rutinei zilnice.

Americanca face parte și din echipa ce creează rachete spațiale, iar pentru viitor, are deja o mulțime de proiecte, la fel de îndrăzneţe şi interesante.

Lasă un comentariu