Individ căutat de poliţişti

Embed:

Este căutat de poliţie pentru că a condus automobilul în stare de ebrietate şi a minţit oamenii legii. Vorbim despre individul din imagine. Potrivit poliţiei, incidentul s-a întâmplat ieri dimineaţa, pe strada Voluntarilor din sectorul Ciocana. Conducătorul auto aflat la volanul unui maşini a fost tras pe dreapta de către un echipaj al Inspectoratului Naţional de Patrulare. Fiind rugat să prezinte actele de identitate şi permisul de conducere, oamenii legii au simţit un miros puternic de alcool, motiv pentru care individul a fost supus testului Drager.

Rezultatele au arătat că, bărbatul consumase o cantitate de alcool de patru ori mai mare decât limita admisă. Individul a spus oamenilor legii că este originar din satul Mihailovca, raionul Cimişlia. Datele acumulate de către agenţii de patrulare au fost transmise poliţiştilor sectorului Ciocana pentru a lua măsuri, iar autoturismul a fost reţinut, fiind plasat la o parcare specială.

În cadrul investigaţiilor, ofiţerii au stabilit că, de fapt, individul a prezentat date de identitate eronate agenţilor de patrulare. Nici autovehiculul pe care-l conducea nu-i aparţinea, ci era al unui amic de al său.

Dacă va fi identificat, tânărul riscă să fie cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate. Conform legislaţiei în vigoare, o astfel de infracţiune se pedepseşte cu amendă în mărime de la 15.000 de lei până la 17.000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore. Totodată, individul ar putea rămâne şi fără permisul de conducere pe un termen de până la cinci ani.

Lasă un comentariu