Incident terifiant în Capitală. O femeie de 63 de ani a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost târâtă pe asfalt de un troleibuz

Embed:

O femeie de 63 de ani, din Capitală, a trăit ieri coșmarul vieții. Aceasta a ajuns la spital cu răni grave la picioare, după ce a fost târâtă pe asfalt de un troleibuz. Asta după ce geanta femeii a rămas blocată între uşile mijlocului de transport, ieri după-amiază, într-o staţie de pe strada Visarion Belinschi. Femeia a fost internată în secția reanimare, iar starea sa este stabilă.

"A fost adusă la spital cu plăgi masive scalpante la ambele picioare, la coapse și la gambe. La moment, se află la secția de reanimare pentru stabilizare. Ea este conștientă, vorbește. A fost în șoc post traumatic, bineînțeles", a informat purtătorul de cuvânt, Institutul de Medicină Urgentă, Petru Craveț.

Poliția a iniţiat o anchetă pe acest caz.

"Dacă leziunile vor fi ușoare, șoferul riscă să se aleagă cu o amendă în valoare de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare. Iar dacă leziunile vor fi medii sau grave, deja va fi cercetat penal", a comunicat ofițerul de presă, Inspectoratul General de Poliţie, Natalia Stati.

Pe durata anchetei, șoferul troleibuzului a fost suspendat din funcție. 

"Este un șofer cu experiență de aproximativ opt ani de zile, în care a fost la volan. Transportul public este transport cu pericol sporit. Noi cunoaștem aceste chestiuni și de aceea, instruirea șoferilor este deosebită", a menţionat șeful Î. M. Regie Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

Un caz asemănător s-a produs și acum un an. Un bărbat de 75 de ani a fost rănit, după ce a căzut dintr-un troleibuz de pe linia 25. Mijlocul de transport era arhiplin, iar bărbatul a rămas cu piciorul prins între uși.

Lasă un comentariu