Început de săptămână cu un val de accidente

Embed:

Neatenţia produce victime! Acest lucru l-au demonstrat câţiva conducători auto, care nu ar fi fost atenţi la drum. Drept urmare, pe mai multe trasee din ţară, accidentele s-au ţinut lanţ de aseară până astăzi dimineaţă.

În raionul Ialoveni un pieton a decedat pe loc, după ce a fost izbit în plin de un microbuz, iar în oraşul Bălţi, un trecător a ajuns la spital cu diverse traumatisme după ce a fost tamponat pe carosabil. Totodată, un taximetrist s-a răsturnat cu maşina, pentru că ar fi pierdut controlul volanului.

Oamenii legii investighează cazurile.

Nenorocirea s-a petrecut aseară, în jurul orei 22:00. Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost tamponat mortal de un automobil marca Mercedes Vito. Şoferul microbuzului, care s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 24 de ani se deplasa pe traseul Chişinău - Hânceşti. Ajuns în apropiere de localitatea Dănceni, el nu ar fi observat trecătorul, lovindu-l în plin.

În urma traumelor suferite, bărbatul a decedat pe loc. La locul tragediei s-a deplasat promt grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ialoveni pentru a documenta cazul.

Totodată, în această dimineaţă, un alt pieton în vârstă de 59 de ani a fost izbit în plin de o maşină în timp ce traversa strada neregulamentar. Impactul s-a produs în oraşul Bălţi, în jurul orei 07:00. În urma tamponării, din fericire, victima a scăpat cu viaţă. Acesta s-a ales cu diverse leziuni corporale uşoare, fiind transportat la spitalul municipal Bălţi.

Potrivit oamenilor legii, la volanul autoturismului marca Dacia se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în municipiul Bălţi.

De asemenea, în jurul orei 7:00 un taxi, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, a derapat de pe carosabil şi s-a răsturnat pe marginea drumului. Potrivit oamenilor legii, conducătorul automobilului marca Dacia se deplasa dinspre Stăuceni spre oraşul Cricova. În momentul în care a vrut să iasă dintr-un sens giratoriu de pe traseu, acesta ar fi pierdut controlul volanului, a derapat de pe şosea şi s-a răsturnat.

Din fericire, şoferul a scăpat cu viaţă, însă automobilul pe care îl conducea a fost făcut zob.

Pe marginea acestor cazuri, organele de drept au deschis câte o anchetă şi urmează să stabilească cauzele exacte ale accidentelor. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, toţi cei trei şoferi riscă să se aleagă cu sancţiuni în funcţie de gravitatea fiecărui caz în parte.

Lasă un comentariu