Încep pregătirile pentru festivalul ”Tulburel”

Festivalul ”Tulburel” nu-şi schimbă locaţia. Şi în acest an evenimentul va fi găzduit de un centru expozițional din Capitală. Deoarece ”Ziua Vinului” nu va fi sărbătorită, ca de obicei, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, ci separat, în vinăriile din ţară, organizatorii manifestatiei  prognozează o dublare a numărului de oaspeti comparativ cu anul trecut. Festivalul se va desfăşura în perioada 3 şi 4 octombrie.

Pregătirile pentru cea de-a treia ediție a Festivalului ”Tulburel” vor începe săptămâna viitoare. Vor fi amenajate vitrinele cu vin, mese și scaune. Totodată, vor fi montate și tarabe, de unde vizitatorii vor putea cumpăra diferite bunătăţuri.

Organizatorii festivalului se aşteaptă ca la acest eveniment să participe și vinificatorii care nu au posibilitate să găzduiască ”Ziua Vinului” în propriile vinării.

Decizia de a schimba formatul de organizare a ”Zilei Vinului” a fost luată de comisia pentru organizarea acestei sărbători, după ce Piața Marii Adunări Naționale a fost ocupată de protestatari. Astfel, fiecare vinărie din țară, care dispune de infrastructura necesară pentru a primi turiști, va marca evenimentul la ea acasă.

VIDEO

Lasă un comentariu