Incendiu devastator într-un restaurant din Capitală. Doi oameni s-au ales cu arsuri

Embed:

Incendiu devastator în sectorul Râşcani al Capitalei. Seara trecută, un restaurant a fost cuprins de flăcări, iar doi oameni care au încercat cu propriile puteri să stingă vâlvătaia, au ajuns au ajuns la spital. Pompierii ajunşi la faţa locului au luptat cu focul mai mult de o oră.

Cu puţin timp înainte de izbucnirea incendiului, în acest local, un tânăr şi-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi nu-şi pot reveni din şoc după cele văzute.

"Am văzut flacăra, care ardea şi toată lumea era în panică să iasă afară. Ardea pe jos, podeaua şi deja se ridicau flăcările sus pe draperii, pereţi. Un chelner a încercat cu un stingător să stingă, dar fără şanse".

Logodnica tânărului i-a povestit că focul ar fi izbucnit de la un șemineu, după ce unul dintre chelneri ar fi vărsat alcool.

"Din chelneri a vrut să alimenteze acolo cu gaze sau altă soluţie şi a izbucnit incendiul".

Doi bărbaţi au sărit imediat să stingă focul şi au suferit diverse arsuri. Ei au fost transportaţi la spital.

"Traumatismul nu prezinta un pericol pentru viaţa şi pentru sănătate. Li s-a acordat asistenta medicală specializată dupa ce pacienţii au refuzat internarea", a afirmat şeful Secţiei Leziuni termice, Octavian Cirimpei.

Flăcările au distrus o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați din interiorul și acoperișul restaurantului.

"La fața locului au intervenit patru autospeciale ale salvatorilor și pompierilor, inclusiv trei echipaje de protectori, care au lucrat în interior. Ajunși, pompierii au stabilit că iese fum dens din interiorul localului", a declarat ofițerul de presă IGSU, Liliana Pușcașu.

Cauza exactă a producerii incendiului va fi stabilită de către experţii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Lasă un comentariu