Încătuşat după un scandal în curte

Embed:

Incident bizar într-o curte din Sectorul Centru al Capitalei. Aproape de miezul nopţii, locatarii unui bloc de locuit au fost treziţi de strigătele unui individ.

Mai exact, tipul, care avea un comportament neadecvat, ar fi strigat numele cuiva, după care, aparent fără motiv, ar fi luat o rangă de metal şi a deteriorat unul din automobilele parcate în faţa casei.

Scena a fost observată chiar de către soţia proprietarului. Femeia a sunat după ajutor la agenţii unei paze particulare, iar aceştia, la rândul lor, au apelat la numărul 902 al Poliţiei.

Pentru a-l linişti pe suspect, oamenii legii au fost nevoiţi să aplice gazul lacrimogen. L-au încătuşat pe tip, doar că, nici măcar aşa, individul nu s-a potolit. A continuat să înjure atât poliţiştii, cât şi echipa noastră de filmare. Totuşi,  el afirmă că nu are nici o implicare în incidentul din curtea blocului, şi că nu el ar fi deteriorat maşina.

Bărbatul a fost escortat, într-un final la Inspectoratul de Poliţie al Sectorului Centru, pentru audieri. Oamenii legii vor demara investigaţii pentru a stabilii dacă el este cel care a deteriorat maşina.

Dacă se va demonstra acest lucru, iar proprietarul va scrie o plângere împotriva lui, individul ar putea fi impus de instanţă să repare paguba produsă.

De asemenea, el riscă şi o amendă pentru faptul că a perturbat ordinea publică într-o oră nepermisă. Cazul este cercetat de către anchetatori.

Lasă un comentariu