În Volgograd se va bea "Noviciok", în timpul Campionatului Mondial de fotbal

Embed:

În Volgograd se va bea "Noviciok", în timpul Campionatului Mondial de fotbal. Un club de noapte s-a inspirat din denumirea substanţei neurotoxice şi a făcut un cocktail pentru a atrage cât mai mulţi turişti. Volgograd este unul dintre oraşele care va găzdui meciuri de la Mondialul din Rusia, care începe în data de 14 iunie.

Cocktailul "Noviciok" este mixat din votcă de mure, suc de mesteacăn, lămâie, zahăr şi un ingredient special ce îi dă o tărie care ar ameţi orice amator de băuturi alcoolice. Administratorului localului i-a venit ideea de a introduce în meniu un astfel de cocktail, după ce a discutat cu doi britanici referitor la substanţa neurotoxică.

"Într-un weekend, au venit câţiva turişti din Anglia. Am vorbit cu ei, deoarece erau foart drăguţi, iar unul dintre subiectele discuţiei a fost Skripal şi Noviciok-ul. Am ajuns la aceeaşi concluzie, că acest subiect este unul foarte politizat şi că nu are nimic de-a face, atât cu poporul nostru, cât şi cu al lor. În urma discuţiei cu e,i s-a "copt" această idee".

Localnicilor li s-a dat pe gust noua băutură şi spun că aceasta va avea parte de succes în timpul mondialului de fotbal din vară.

"Noviciok" este o substanţa toxică, care a fost folosită la otrăvirea fostului spion rus, Serghei Skripal.

Lasă un comentariu