În parcul La Izvor din cartierul Sculeni al Capitalei, s-au aprins luminile

Embed:

După mai bine de un sfert de secol, în parcul "La Izvor" din cartierul Sculeni al Capitalei, s-au aprins luminile. În ajun, s-au încheiat lucrările de iluminare a aleii ce traversează "Podul Iubirii" din parc, iar odată cu venirea serii, oamenii se plimbau deja la lumina noilor felinare. Pentru iluminarea aleii, au fost montați în jur de 30 de piloni, aproape 50 de corpuri de iluminat şi peste un kilometru de cablu. 

"Curiozitatea cea mai mare este că de mai bine de 25 de ani aici nu a fost eluminat şi, a fost iluminat iată astăzi am cuplat. Totul e din planul bugetar 2018 care sunt alocate Întreprinderii "Lumteh", este lucrul de zi cu zi care trebuie să-l îndeplinească întreprinderea", a declarat inginerul șef, "Lumteh", Anatolie Aparatu.

"Eu prima dată în viaţa mea văd aleea luminată. Locuiesc aici peste drum şi sunt foarte surprins, plăcut surprins".

"E foarte bine, e pentru lume ceea ce se face, demai să păstreze şi să nu se distrugă".

"La mine a venit azi în ospeţie un cumetru şi am vrut să-i arăt parcul nostru şi a fost o surpriză minunată că a fost luminat parcul".

"Chiar aseară ne-am plimbat, doar puţin în margine, dar acuma de departe am văzut iluminarea, e foarte plăcut, chiar mergem până în capăt". 

Lasă un comentariu