În aşteptarea marelui eveniment. Sute de fani ai familiei regale britanice și-au rezervat deja un loc, în fața castelului Windsor

Embed:

Sute de fani ai familiei regale britanice și-au rezervat deja un loc, în fața castelului Windsor, pentru a asista la ceremonia nupţială a prințului Harry și a logodnicei sale, Meghan Markle. Evenimentul se declară unul cu adevărat grandios și este așteptat cu sufletul la gură de către toți admiratorii cuplului.

Deși până la marea festivitate au mai rămas câteva zile, britanicii sunt deja pregătiți pentru a trăi o zi memorabilă, alături de prințul Harry și actrița Meghan Markle. Maria Scott, de exemplu, a făcut tot posibilul ca să nu rateze nunta celor doi. Asta după ce a văzut și căsătoria prințului William.

"Stau aici, pe acest scaun… nu mă mişc deloc. Poate numai dacă am nevoie să merg la baie. Este un loc foarte bun, pentru că trăsura se va întoarce pe aici şi vom vedea cuplul regal", a spus fana familiei regale, Maria Scott.

De cealaltă parte, se află Terry Hut, care la ai săi 83 de ani e gata să ocupe până și rolul tatălui miresei, cel care a refuzat de curând să-și conducă fiica la altar.

"Sunt în al nouălea cer de fericire din motiv că prinţul Harry se căsătoreşte. Aşteptăm de mult timp acest eveniment. Nu cred că ceea ce se întâmplă cu tatăl lui Meghan îi va împiedica să se căsătorească. Sunt pregătit chiar eu să o conduc la altar", a menţionat fanul familiei regale, Terry Hut.

Admiratorii familiei regale se declară extrem de încântați și de rolurile primite de prințul George și surioara sa, prințesa Charlotte. Primul este însărcinat cu aducerea verighetelor, iar micuța va fi domnișoară de onoare.

"Charlotte este deja foarte bine organizată, pentru că a fost prezentă la naşterea prinţului Louis şi făcea gesturi de salutare. George este un pic mai timid, dar va fi un lucru fantastic să fie prezenţi la nuntă".

Nunta prințului Harry și a viitoarei sale soții va avea loc în această sâmbătă.

Lasă un comentariu