Ilegalităţi curmate la frontierele de stat

Embed:

Continuă să încalce legislaţia frontalieră. Potrivit informaţiilor, în ultimele 24 de ore, la hotarele ţării au fost înregistrate mai multe ilegalităţi.
O persoană a încercat să treacă, clandestin, mai multe bunuri, însă tentativa a fost dată peste cap.

Totodată, alte şapte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, în timp ce patru cetățeni străini au depăşit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova. De ghinion a avut parte şi un şofer care în cadrul controlului de frontieră a prezentat un act fals.

Ca urmare a schimbului de informaţii cu organele de drept naţionale, două persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute. În acest context, Poliţia de Frontieră atenţionează cetăţenii să verifice valabilitatea şi veridicitatea documentelor înainte de a porni la drum.

Odată ajunși în punctele de trecere, suntem solicitaţi să ţinem cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat şi să manifestăm înțelegere, răbdare și disciplină. Totodată, se recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la frontieră pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele, dar şi pentru a evita formarea cozilor.

Lasă un comentariu