Hollywood la Coşcalia. Un entuziast a reprodus celebra inscripţie

Embed:

Los Angeles pare a fi mai aproape. Un entuziast din satul Coşcalia raionul Căuşeni a reprodus celebra inscripţie Hollywood. Pentru a face vestit satul natal bărbatul a cheltuit 40 mii de lei şi a lucrat două săptămâni.

Acum, satul Coşcalia poate fi considerat unul dintre cele mai vestite în Moldova. Totul din cauza inscripţiei celebre, care cântăreşte în total 30 de tone.

''Era un prieten care suda. Eu toate mărimile le aveam desenate pe hârtie. Cum să fac, schiţele, cum să fie litera ca să semene'', a spus autorul inscripţiei, Anatol Ţăbârnă.

Anatol are 25 de ani. Lucrează în Rusia. Tot ce a câştigat acolo a cheltuit pentru această inscripţie. De rezultatul obţinut este foarte mulţumit.

''M-am uitat pe internet la litera W. Ştiţi la mine s-a primit mai frumos'', a menţionat autorul inscripţiei, Anatol Ţăbârnă.

"Unele litere ale inscripţiei din Los Angeles au o istorie aparte. Astfel, în anul 1932 de pe litera „H”, care are o înălţime de 50 de metri, a sărit actriţa Peg Entwistle. Ea s-a sinucis din cauza unor probleme de carieră. Iar la începutul anilor 40 aceeaşi literă a fost spulberată de automobilul lui Albert Cote, cel care tocmai avea grijă de aspectul fizic al inscripţiei. Bărbatul conducea maşina în stare de ebrietate."

Anatol a vrut să facă vestit satul său şi se pare că i-a reuşit.

''Chiar ierio au avut loc filmari la o inscripţie făcute de prietenii mei, tot sau fotografiat acolo. Am mai văzut postări pe faccebook la tineret, tot au făcut poze'', a spus autorul inscripţiei, Anatol Ţăbârnă.

Următoarea etapă a proiectului presupune instalarea unui sistem de iluminare. Anatol speră să reuşească acest lucru până la primul omăt.

 

Lasă un comentariu