Hello Kitty i-a asigurat un loc în Cartea Recordurilor Guinness. Un chinez a adunat o colecţie din peste 5 mii de feline albe

Embed:

c a înnebunit nu doar copiii! Legendara pisică cu fundiţă roşie, creată de niponi, a devenit o obsesie pentru un chinez, care de-a lungul vieţii a adunat o colecţie din peste 5 mii de feline albe, în formă de păpuşi, bibelouri sau jucării de pluş. Pasiunea infantilă i-a asigurat un loc în Cartea Recordurilor Guinness.

Creat acum 40 de ani, personajul fictiv Hello Kitty a devenit, în timp, un fenomen global. Renumita pisică albă cu fundiţă la ureche este multiplicată printr-o gamă variată de produse: de la rechizite școlare până la produse cosmetice și haine. Cinci mii dintre ele adună praf în casa chinezului Masao Gunji.

Bărbatul a avut nevoie de 35 de ani ca să adune colecţia imensă. La extinderea ei, contribuie, în mare parte, şi soţia chinezului, care, de câte ori are ocazia, îi dăruieşte soţului obiecte cu chipul pisicuţei.

Femeia nu pare deloc deranjată de pasiunea partenerului de viaţă, dar şi de faptul că trăieşte înconjurată de mii de feline.

Lasă un comentariu