Harta politică a funcționarilor care figurau anul trecut în dosarele de corupţie

Embed:

Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a prezentat o „hartă politică” a funcționarilor din cadrul administrațiilor publice locale și partidele din care aceștia fac parte care figurau anul trecut în dosare de corupţie. Această repartizare a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune.

"PLDM - 23 de persoane ceea ce constituie 26 de procente, PDM - 20 de persoane ceea ce constituie 23 de procente, PL - 17 persoane ceea ce constituie 20 de procente, PPEM - 8 persoane ceea ce constituie 9 procente, PCRM - 6 persoane ceea ce constituie 7 procente, Partidul Nostru - 5 persoane ceea ce constituie 6 procente, PSRM - 3 persoane ceea ce constituie 4 procente", a declarat şeful Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari.

Tot în cadrul emisiunii Șeful Procuraturii Anticorupție, a vorbit despre faptul că în prezent procurorii anticorupţie au un acces mai mare în instituţiile publice decât anterior. Ceea ce le permite să lucreze mult mai repede şi eficient.

De asemenea, Morari a mai precizat că fenomenul corupţiei este specific celor care se află la guvernare şi au acces sau gestionează fondurile publice.

La începutul lunii şi Șeful Centrului Național Anticorupție, Bogdan Zumbreanu, a prezentat în cadrul unei emisiuni o „hartă politică” a funcționarilor din cadrul Administrațiilor Publice Locale, care sunt vizați în dosare de corupție, intentate de CNA.

Lasă un comentariu