Găsit fără suflare de către vecină

A fost găsit fără suflare, aproape de miezul nopții. Cadavrul unui bărbat de 45 de ani a fost descoperit în propria locuință de pe strada Teilor din sectorul Botanica al Capitalei. Vecina acestuia a încercat să-l resusciteze, dar fără succes, așa că a solicitat intervenția medicilor. Aceștia însă i-au constatat moartea. Oamenii legii cercetează cazul.
Embed:

Descoperirea macabră i-a revenit unei vecine. Femeia a povestit reporterului „Unității de Gardă” că, deși era târziu, a fost telefonată de soția bărbatului, plecată la muncă peste hotare. Aceasta îşi făcea griji pentru fiul lor de 12 ani, rămas în grija soțului.

Femeia a încercat să-l readucă la viață, dar fără succes. Când şi-a dat seama că bărbatul nu mai respiră, a sunat la serviciul de medicină urgentă, dar nici medicii nu au avut cum să-l ajute pe omul care își dăduse duhul.

Specialiştii i-au constatat moartea și au chemat poliția.

În timp ce oamenii legii cercetau locul tragediei, a venit fiica soției decedatului. Ea le-a spus polițiștilor că a discutat cu bărbatul în acea seară. Potrivit ei defunctul suferea de tuberculoză, iar de jumătate de an avea și epilepsie.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală. Expertiza va stabili cauza decesului bărbatului.

Lasă un comentariu