Gamrețchi: Reparația bulevardului Ștefan cel Mare se desfășoară conform planului

Reparația bulevardului Ștefan cel Mare se desfășoară conform planului, afirmă șeful direcției Transport Public și Căi de Comunicație, Igor Gamrețchi. El neagă informațiile, potrivit cărora, lucrările de renovare a bulevardului s-ar fi stopat la două luni după ce autoritățile municipale au anunțat că strada centrală a capitalei a intrat în reparație. Locuitorii orașului nu văd mari schimbări pe bulevard, spune Gamrețchi, pentru că lucrătorii muncesc nopțile în intersecții, iar unele lucrări au fost reprogramate.

”Informația carea fost dată că se stopează lucrările nu este corectă, se face periodic și se lucrează pe intersecții mai mult pe timp de noapte pentru ca minim să deranjăm locuitorii municipipalității, și așa se vede că orașul este în lucru”, a afirmat șef Direcție Transport Public și Căi de Comunicație, Igor Gamrețchi.

Pe bulevard se va interveni în forță cu reparații capitale abia de anul viitor spune Gamrețchi. Asta după ce vor fi finalizate lucrările pe strada Vasile Alecsandri și bulevardul Negruzzi. Decizia a fost luată pentru că reparația concomitentă a trei artere principale din centrul capitalei ar putea provoca blocarea circulației rutiere în oraș.

VIDEO

Lasă un comentariu