Galaxy Note 9, aproape de lansare

Embed:

Cu aproape o lună rămasă până la lansare, Galaxy Note 9 rămâne aproape fără secrete, ultimele dezvăluiri confirmând temerile de până acum. Galaxy Note 9 se prezintă cu un ecran "infinity display" de 6.3", nedecupat în partea de sus, cu margini curbate şi încadrat pe verticală cu o ramă foarte îngustă.

Fără surprize la partea de design, Galaxy Note 9 seamănă mult cu predecesorul său - Note 8. Dispozitivul se prezintă cu tasta Bixby pe lateral şi o înşiruire de senzori deasupra ecranului, printre care un iris scanner. Există şi un cititor de amprente, dar Samsung a ales să nu rişte prea mult, optând pentru un senzor convenţional, plasat pe spatele telefonului.

Tradiţional, Samsung dezvăluie următoarea serie Galaxy Note spre finalul lunii august sau prima parte a lunii septembrie, eventual, sincronizând evenimentul de lansare cu expoziţia IFA Berlin. De data aceasta, toate indiciile arată spre un eveniment anunţat de Samsung pentru data de 9 august 2018, la New York. Având în vedere că şi campania de precomandă va începe în scurt timp, s-ar putea ca anume aceasta să fie data oficială de lansare a Galaxy Note 9.

Lasă un comentariu