Furt înscenat la Glodeni. Un bărbat a anunţat poliţia, declarând că i-au răpit automobilul

Embed:

A vrut să păcălească oamenii legii, însă minciuna ar putea să-l coste scump. Un bărbat din raionul Glodeni a anunţat poliţia, declarând că i s-a furat maşina. Răpirea automobilului s-a dovedit a fi, însă, o înscenare ieftină.

Bărbatul a recurs la acest gest, după ce, în ajun, ar fi plecat cu un vecin de-al său la furat struguri, în apropierea satului Viişoara. Acolo ei au fost observaţi de nişte localnici şi au fugit de la faţa locului. Conştientizând că automobilul a fost observat, ei au decis să declare maşina drept furată, abandonând-o la marginea satului Movileni. Poliţia a găsit-o azi acolo, cu ajutorul chinologilor.

În urma percheziției, în automobil și remorcă au fost depistate urme de struguri, iar, ulterior, s-a stabilit că suspecții au aruncat strugurii furaţi.

În cadrul audierilor, bărbatul de 41 de ani a recunoscut ambele infracţiuni comise. Pentru chemarea falsă a specialiştilor, acesta riscă amendă până la 2.500 de lei, iar pe faptul furtului de struguri este pornită o cauză penală.

Lasă un comentariu