"Furios și iute" pe străzile Chișinăului. Un șofer a surprins într-o înregistrare video cum un alt automobilist... conduce pe contrasens

Embed:

Un caz demn de apariția în franciza "Furios și iute" a avut loc, într-una din nopţile trecute, pe străzile Chișinăului. Un șofer a surprins într-o înregistrare video cum un alt automobilist... conduce pe contrasens. Încercările de a-l opri din drum s-au dovedit a fi zadarnice, așa cum mașina nu a încetinit nici pentru o clipă.

Iurie Dipon a postat pe contul său de Facebook întâmplarea bizară, martorul căreia a fost. Bărbatul, care se intorcea de la aeroport, a observat automobilul ce se deplasa pe banda destinată pentru direcția opusă, aşa că, timp de câteva minute, a tot strigat pentru a-l atenționa pe șoferul rătăcit. Cel din urmă a ignorat, însă, cu desăvârşire toate avertizările colegului de traseu, fără să dea vreun semn că îi pasă de ceea ce face.

Indignați de situație s-au arătat și internauții, care nu au ezitat să critice gestul șoferului... dornic de senzații tari.

Lasă un comentariu