Fantezii cremoase

Embed:

Arta cofetăriei, ca şi arta în general, nu cunoaşte hotare. Am văzut sute şi mii de fantezii dulci, încât singuri nu mai putem pricepe care ne-a plăcut mai mult. De data asta, mergem în Coreea s-o cunoaştem pe Ully. Ully prepară cupcakes şi le ornamentează într-o manieră demenţial de frumoasă.

Aşa cum ne-am convins de mai ulte ori, atunci când vorbim despre ornamentarea deserturilor, varietatea bunurilor gastronomice se limitează doar la fantezia cofetarilor.

De la torturile pentru nuntă şi prăjituri, până la torturi acoperite cu marmeladă, meşterii talentaţi creează cele mai adevărate opere de artă. În toată povestea asta despre cofetari, bucătăreasa coreeană, cunoscută pe Instagram sub numele de Atelier SOO, nu face excepţie.

De mai bine de cinci ani, aceasta înfrumuseţează brioşele cu diferite tipuri de flori, care aparent ar da de înţeles că nu sunt comestibile, aşa cum am văzut şi la alţi cofetari. Ei bine, tortul şi ornamentele sunt cu adevărat comestibile, întrucât Ully foloseşte produse şi coloranţi naturali.


Lasă un comentariu